I tehno velikan Joris Voorn stiže na Festival 84 na Jahorini!

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Olimpijskoj postavi novog Exitovog Festivala 84 na Jahorini, koji predvode Sigma, Asian Dub Foundation i Umek, pridružuje se globalni tehno velikan, holandski superstar DJ Joris Voorn.

Niz godina u vrhu svjetske scene, nastupajući kao hedlajner najvećih svjetskih festivala i megaklubova, Joris Voorn je jedan od rijetkih koji uživa privilegiju da je rezident čak dva od tri najpopularnija kluba na čuvenom španskom ostrvu, Amnesia i Ushaia! Uz nekolicinu kolega, definirao je savremenu tehno scenu i pomogao da se Amsterdam pretvori u današnji epicentar elektronske muzike.

Svoj status zakucao je 2009. hitom ‘’Sweep The Floor’’, koji je iste godine proglašen za himnu Ibice. Pored fantastičnih techno i house setova, Joris Voorn je i vlasnik dvije etikete, Rejected i Green, a kao producent i DJ osvojio je poštovanje svih kolega iz muzičke industrije.

Njegov album „Nobody Knows“ američka Billboard lista proglasila je za najbolji elektronski album 2014. godine, dok je najnoviji EP ‘’I Ran The Zoo’’, objavljen, 2017. kritika okovala u zvijezde.

Voorn se na Festivalu 84. koji će od 15. do 18. marta biti održan na olimpijskoj Jahorini u organizaciji EXIT tima, pridružuje internacionalnom, regionalnom i domaćem izboru izvođača, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, After Affair, Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Mladen Tomić b2b Siniša Tamamović, Van Gogh, A Skitzo, Billain, Black Acid b2b Vanyano, DJ Soul, Forest People, Forniva b2b Andrej Jelić, G.Edd b2b Feđa Knajdl, Merakoon, Mr. Mehikano, Said5, Soole b2b Robert S, Woodie, Worda, Zli Jay i mnogi drugi!

Izuzetno ograničen broj dnevnih ulaznica za Festival 84 sa 50% popusta, po poklon cijeni od svega 19 KM, biće dostupan samo 24 sata ili do isteka zaliha sutra, 7. februara, nakon čega će cijena dnevnih ulaznica biti viša.

U prodaji je i dvodnevni komplet ulaznica za Festival 84 po cijeni sa 50% popusta od 39 KM. Na sajtu zvanične Exitove turističke organizacije exittrip.org dostupna je i ograničena količina promotivnih paketa sa ulaznicom za Festival 84, te dvodnevnim ski pasom i smještajem po cijeni već od 79 EURa, ali i specijalno skrojeni turistički paketi za ostale festivale u organizaciji EXIT tima.