FENA Novost: MUP HNŽ: Pronađeno beživotno tijelo, razbojništvo u trgovini

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2017-01-09 10:36:02

MUP HNŽ: Pronađeno beživotno tijelo, razbojništvo u trgovini

MOSTAR, 9. siječnja (FENA) – Proteklog vikenda u oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) registrirane su 24 prijave od kojih na području Mostara 16, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

U oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja, a u oblasti sigurnosti prometa registrirano je pet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

PS Mostar Centar 6. siječnja je dežurni dispečer u JP “Elektrodistribucija” Mostar prijavio da su njegovi djelatnici u Zaliku, u blizini BC Ina, pored trafostanice, pronašli beživotno tijelo nepoznatogh muškarca, koji je stradao uslijed strujnog udara.

Na kućici trafostanice uočena su oštećenja na limu sa zapadne i južne strane. Nakon izvršenog očevida utvrđeno je da se radi o B.H. (1982.) iz Kaknja. On je prevezen u mrtvačnicu Sutina radi vanjskog pregleda tijela po naredbi dežurnog tužitelja.

Djelatnica trgovine Namex, smještena u Ulici kneza Domagoja, prijavila je PU Mostar 7. siječnja, oko 21.10 sat, da je nad njom razbojništvo izvršila nepoznata maskirana osoba naoružana nožem.

Napadač je tom prigodom otuđiao određenu količinu novca. O tome je upoznat dežurni tužitelj te je izvršen očevid.

(FENA) R.G.

http://ift.tt/2i83SvL