FENA Novost: Mladi iz BiH razvili aplikaciju za bolju ekonomiju uz zabavu i nagradne igre

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2017-01-04 10:24:29

Mladi iz BiH razvili aplikaciju za bolju ekonomiju uz zabavu i nagradne igre

SARAJEVO, 4. januara (FENA) – Grupa mladih  građana iz Zavidovića, Zenice i Banovića, okupljenih u Udruženju “Kupuj387”, pokrenula je aplikaciju koja ima za cilj stimulisanje na kupovinu domaćih proizvoda, uz zabavu i nagrade, piše Tuzlanski.ba.

Naime, “Kupuj 387” nova je aplikacija i projekt istoimenog udruženja građana koje djeluje na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, a koje ima za cilj promociju, prodaju i na koncu kupovinu proizvoda, bar koda 387.

– Skrenirajući bar kod 387 osvajate bodove koji Vam u konačnici, na kraju mjeseca mogu donijeti nagradu. Aplikacija je namijenjena da nagradi najvrijednije kupce vrijednim nagradama. Ujedno, pored nagrađivanja, aplikacija služi za promociju i približavanje 387 proizvoda našim građanima. Zato nemojte čekati. Idite u prvu domaću trgovinu, kupite što više domaćih proizvoda, skrenirajte ih, i osvojite jednu od mnogobrojnih nagrada – poručuju iz tima “Kupuj 387”.

Zapravo, aplikaciju je pokrenula mlada grupa građana koja ima želju da napravi nešto bolje u domovini u kojoj žive. Već tri godine udruženje radi na promociji domaćih proizvoda, ovo je jedan od projekata koje realizuju, a ideja je došla nakon analiziranja tržišta, reakcija kupaca i slično.

Aplikacija se može preuzeti na Play Store: VIDEO /> Web stranica: www.387kod.com
Facebook stranica: http://ift.tt/2iCw63P

Više informacija može se dobiti na kontakt@kupuj387.com, igra@kupuj387.com ili u inbox Kupuj387.

(FENA) D.V.

http://ift.tt/2hRmvr8