FENA Novost: Izaslanstvo HDZ-a BiH u radnom posjetu Tomislavgradu, Kupresu i Livnu

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-12-19 08:24:52

Izaslanstvo HDZ-a BiH u radnom posjetu Tomislavgradu, Kupresu i Livnu

MOSTAR, 19. prosinca (FENA) – Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, u pratnji stranačkog izaslanstva, boravit danas u radnom posjetu Tomislavgradu, Kupresu i Livnu.

Izaslanstvo HDZ-a BiH u Tomislavgradu nazočit će proširenoj sjednici Općinskog odbora HDZ-a BiH Tomislavgrad koja će biti održana u prostorijama te stranke na novom autobusnom kolodvoru u 11 sati.

Na sjednici će sudjelovati dužnosnici sa svih razina izvršne i zakonodavne vlasti u BiH iz Općinskog odbora HDZ-a BiH Tomislavgrad.

Nakon toga, izaslanstvo HDZ-a BiH održat će radni sastanak u prostorijama HDZ-a BiH u Kupresu u 12:30 sati na kojem će sudjelovati dužnosnici sa svih razina izvršne i zakonodavne vlasti u BiH iz Općinskog odbora HDZ-a BiH Kupres.

Radni sastanak Općinskog odbora HDZ-a BiH Livno s izaslanstvom HDZ-a BiH bit će upriličen u prostorijama tog odbora u Livnu u 14 sati.

Sastanku će nazočiti dužnosnici sa svih razina izvršne i zakonodavne vlasti u BiH iz livanjskog Općinskog odbora HDZ-a BiH.

(FENA) R.G.

http://ift.tt/2h16fn6