FENA Novost: Izaslanstvo HDZ-a BiH u radnoj posjeti Tomislavgradu, Kupresu i Livnu

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-12-18 15:02:56

Izaslanstvo HDZ-a BiH u radnoj posjeti Tomislavgradu, Kupresu i Livnu

MOSTAR, 18. prosinca (FENA) – Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, sa stranačkim izaslanstvom, boravit će u ponedjeljak, 19. prosinca, u radnoj posjeti Tomislavgradu, Kupresu i Livnu.

Izaslanstvo HDZ-a BiH u Tomislavgradu će nazočiti proširenoj sjednica Općinskog odbora HDZ-a (OO HDZ) BiH Tomislavgrad koja će biti održana u prostorijama te stranke na novom autobusnom kolodvoru u 11 sati. Na sjednici će sudjelovati dužnosnici sa svih razina izvršne i zakonodavne vlasti u BiH iz OO HDZ-a BiH Tomislavgrad.

Nakon toga, izaslanstvo HDZ-a BiH održat će radni sastanak u prostorijama OO HDZ-a BiH Kupres ( Kralja Tvrtka 7) u 12:30 sati na kojem će sudjelovati dužnosnici sa svih razina izvršne i zakonodavne vlasti u BiH iz OO HDZ-a BiH Kupres.

Radni sastanak OO HDZ-a BiH Livno s izaslanstvom HDZ-a BiH bit će upriličen u prostorijama tog odbora ( Kralja Tvrtka 5) u 14 sati.

 Kako je priopćeno iz HDZ-a BiH, sastanku će nazoćiti dužnosnici sa svih razina izvršne i zakonodavne vlasti u BiH iz livanjskog Općinskog odbora HDZ-a BiH.

 

 

(FENA) N.M.

http://ift.tt/2hf4K22