FENA Novost:  Čović posjetio Usoru  

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-12-14 15:07:10

 Čović posjetio Usoru  

 

MOSTAR, 14. prosinca (FENA) – Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović danas je posjetio općinu Usora.

 Prvo se sastao s načelnikom Općine Usora Zvonimirom Anđelićem koji je tom prigodom izložio planove i ideje koje se nastoje realizirati u aktualnom mandatu, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

 Čović je rekao da očekuje da ima pravodobne informacije iz Općine, kako bi i on osobno mogao pomoći aktualnoj općinskoj vlasti. Također je bilo i riječi o mostu na rijeci Usori, a zaključak je da se do kraja travnja naredne godine sve pripremi, kako bi se mogao raspisati javni natječaj, te da se krene u realizaciju projekta – rekonstrukciju postojećeg.

 Razgovaralo se i o lovištu, distriktu, liniji razgraničenja s RS-om. Na sastanku je iskorištena prilika, te je potpisan ugovor s ministrom prostornog uređenja u Vladi FBIH Josipom Martićem, o dodjeli grant sredstava iz Federalnog ministarstva prostornog uređena FBiH za toplifikaciju zgrade Općine i Doma zdravlja, kao i sredstava za sanaciju klizišta u Žabljaku.

 Nakon sastanka, Čović je posjetio Dom zdravlja u Usori, gdje ga je ravnatelj Doma zdravlja dr. Jozo Grgić upoznao s problemima s kojim se susreću u svome radu.

 

(FENA) G.P.

http://ift.tt/2gKYO3f