FENA Novost: Čović s izaslanstvom posjetio općinu Vareš

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-12-07 17:28:03

Čović s izaslanstvom posjetio općinu Vareš

VAREŠ, 7. prosinca (FENA) – Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović s izaslanstvom posjetio je u srijedu općinu Vareš gdje se susreo s novoizabranim načelnikom općine Zdravkom Maroševićem i njihovim suradnicima

Izaslanstvo HDZ-a BiH, predvođeno predsjednikom stranke Draganom Čovićem, činili su zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, ministar prostornog uređenja FBiH Josip Martić, ministar prometa i komunikacija FBiH Denis Lasić, te predsjednik ŽO HDZ BiH Zeničko-dobojske županije i izaslanik u Domu naroda Parlamenta FBiH Ivo Tadić.

Izaslanstvo HDZ-a BiH najprije se sastalo s novoizabranim načelnikom općine Vareš Zdravkom Maroševićem i njihovim suradnicima s kojima je razgovarano o političkim, gospodarskim i svim pitanjima vezanima za Vareš i njegove stanovnike.

Na sastanku je bilo riječi i o izbornim rezultatima u Varešu, gdje je načelnik Marošević izrazio svoje zadovoljstvo zbog osvojenog broja glasova za načelnika Općine. Poseban naglasak je stavljen na infrastrukturne projekte u općini Vareš, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH. 

Načelnik Marošević sa svojim suradnicima ukazao je na probleme Općine te tražio pomoć od većih razina vlasti, koja je i obećana od resornih ministara.

U nastavku posjeta Varešu, Čović i izaslanstvo posjetili su tekstilno poduzeće “Alma – Ras” te Župu sv. Mihovila arkanđela, gdje su se sastali i razgovarali sa župnikom fra Mirkom Majdandžićem.

 

(FENA) I.B.

http://ift.tt/2hjbdsy