FENA Novost: Čović i Krišto posjetili općinu Kreševo

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-12-06 16:02:25

Čović i Krišto posjetili općinu Kreševo

MOSTAR, 6. prosinca (FENA) – Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto posjetili su u utorak općinu Kreševo, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Na sastanku, koji je upriličen u Općinskoj vijećnici, domaćini su bili načelnik općine Kreševo Renato Pejak i predsjednik OO HDZ-a BiH Kreševo Radoje Vidović.

Sastanku su nazočili i novoizabrani vijećnici Općinskog vijeća Kreševo, članovi kreševskog Općinskog odbora HDZ-a BiH, ravnatelji javnih ustanova koje djeluju na području te općine, te uposlenici Općinskog organa uprave općine Kreševo.

Predsjednik OO HDZ-a BiH Kreševo Radoje Vidović kratko je analizirao izborne rezultate u Kreševu te izrazio zadovoljstvo zbog osvojenog broja glasova za načelnika te općine, kao i zbog osvojenih 9 od mogućih 15 vijećničkih mjesta. Također se zahvalio za svu pomoć i potporu u prethodnom razdoblju.

Novoizabrani načelnik Renato Pejak naglasio je u svom obraćanju kako je potpora u prethodnom razdoblju bila iznimno dobra te kako se nada da će općina Kreševo imati potporu u realiziranju nekih značajnih projekata kao što je izgradnja dalekovoda, rekonstrukcija puta Kreševo – Kiseljak, zatim dovršetak aneksa sportske dvorane – svlačionice i zgrade Muzeja Franjevačkog samostana.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović  čestitao je na rezultatima lokalnih izbora u Kreševu i izrazio zadovoljstvo zbog dosadašnje uspješne suradnje.

Također je naveo da u svakom trenutku općina Kreševo, a i novoizabrani načelnik, mogu računati na potrebnu pomoć i potporu koja, kako je kazao, neće izostati.

Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto istakla je kako s ponosom dolazi u Kreševo te se pridružila čestitkama na rezultatima lokalnih izbora i navela da stoji na dispoziciji za bilo kakvu pomoć.

Nakon sastanka u vijećnici izaslanstvo se uputilo u posjet nedovršenoj zgradi Muzeja Franjevačkog samostana u Kreševu gdje su ih dočekali gvardijan fra Darko Drljo i vikar Josip Jukić, navodi se u priopćenju.

 

 

 

(FENA) I.B.

http://ift.tt/2h1MCK5