FENA Novost: Ćorić: Moj odnos s Krajanom je gotov

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-12-01 12:55:08

Ćorić: Moj odnos s Krajanom je gotov

ZAGREB, 1. prosinca (FENA) – Hrvatski tenisač Borna Ćorić izjavio je da je njegov odnos s izbornikom hrvatske teniske reprezentacije Željkom Krajanom završena priča, ali nije isključio mogućnost nastupa za Hrvatsku u Davis Cupu, kazavši da to ovisi o koljenu.

“Odnos s izbornikom Krajanom za mene je završena priča. Hoću li igrati Davis Cup sljedeće godine? Ovisi o koljenu”, kazao je Ćorić za stranicu Croatian Tennis, prenijela je Hina.

On jedini iz reprezentacije nije bio na službenom ždrijebu u Lisinskom uoči finala, a nije se pojavio ni na prijemu kod hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nakon finala.

“Nisam bio dio službenog Davis Cup tima pa mislim da ni ne zaslužujem biti tamo”, rekao je Borna Ćorić za Croatian Tennis.

Sat vremena uoči ždrijeba odigravanja susreta u finalu Davis Cupa tenisača Krajan je odlučio promijeniti sastav te je umjesto Borne Ćorića među četvoricu igrača koje će smjeti koristiti ubacio Franka Škugora.

Ćorić je prije mjesec i pol dana operirao koljeno i već tada jer bilo neizvjesno hoće li se uspjeti oporaviti na vrijeme za finale Davis Cupa, a tjedan prije finala Davis Cupa trenirao je s ostatkom hrvatske reprezentacije.

(FENA) R.G.

http://ift.tt/2gLOJS0