Justin's Johnson, Split

Traži se kralj, traži se luda, da nas povede bilo kuda

Muzika - regija Show Time

U novom spotu ”Vođa”, splitski swing-punk bend Justin’s Johnson, zajedno sa Sašom Antićem iz TBF-a, donose priču blisku svima nama diljem ovog regiona.

Justin’s Johnson je trebao prevaliti put od punih 12 godina upornog rada i sviranja gdje god su ih pozvali, da bi stigao do albuma prvijenca “Na krivom mjestu u pravo vrijeme” (objavljen 2013. godine pod etiketom Croatia Recordsa). Na tom dugotrajnom ‘usviravanju’ prvi koncert u BiH imali su prije više od deset godina u Zenici (u nekadašnjem Hard rock klubu), a u proljeće ove godine imali su čak mini-turneju koja je uključivala nastupe u Sarajevu, Mostaru, Širokom Brijegu i Tuzli.

Ipak, za njih najznačajnije bilo je pojavljivanje na ovogodišnjem Exitu.

Nakon što je bend potpisao novi ugovor sa Aquarius Recordsom, splitska šestorka (Miro Alač, Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban, Bernard Andrijašević i najnovije osvježenje, bubnjar iz Perugie, Cyro Gastone) intenzivno radi na novom albumu.

Naziv albuma je već poznat – ”All In” – i kao nova najava pušten je spot za pjesmu ”Vođa”, za koju je stihove napisao Saša Antić iz TBF-a, a on se pojavljuje i kao pjevač u ovom broju, snimanom u mostarskom studiju Pavarotti.