FENA Novost: U Grudama održan rukometni kamp za djevojčice

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-11-28 10:55:28

U Grudama održan rukometni kamp za djevojčice

GRUDE, 28. studenoga (FENA) – Proteklog vikenda u Grudama je održan prvi rukometni kamp za djevojčice Grude 2016. na kojem se okupilo 80 rukometašica rođenih od 2001. do 2006. godine, iz Mostara, Ljubuškog, Posušja, Tomislavgrada, Viteza, Visokog, Metkovića i Imotskog.

Otvaranju kampa nazočili su predsjednik Općinskog vijeća Grude Draženko Vranješ i načelnik općine Grude Ljubo Grizelj, koji je svečano i otvorio kamp, kojeg su organizirali HŽRK Grude i Škola rukometa “Rukomet-od prvog koraka do prvaka”.

Djevojčice su vrijedno radile po dva puta dnevno, a treneri su im nesebično i neumorno sa puno strpljenja i želje prenosili svoje bogato igračko i trenersko iskustvo i znanje.

Osim trenera HŽRK Grude Zlate Zubac, Ane Križanac i Vladimira Gašparca, s djevojčicama su radili i Marija Žanko, Kristijan Blaž i Ivana Mlakić.

Veliki doprinos radu kampa dali su predstavnici Hrvatskog rukometnog saveza Lidija Bojić i proslavljeni bivši reprezentativac i izbornik reprezentacije Hrvatske Slavko Goluža.

Dojmovi svih koji su ovih dana bili u grudskim sportskim dvoranama više su nego pozitivni i može se reći da je kamp ispunio sva očekivanja kako, priopćili su organizatori.

(FENA) R.G.

http://ift.tt/2gxDFKr