Erotika

Top 30 čudnih činjenica o seksu koje možda ne znate

Jedi moli voli Ljubav Metropol

11

Ljudi nisu jedini koji su zainteresirani za oralni seks. Poznato je da ga vrlo često prakticiraju vukovi, medvjedi i šišmiši.

12

Mnogi znaju da čokolada može biti odličan poticaj za seks, ali vjerovatno nikada niste čuli da miris bundeve/tikve može pomoći povećanju protoka krvi u penis, dakle potaknuti erekciju.

13

Niska razina šećera u krvi može lako uzrokovati štetu vašem ljubavnom životu, jer vas čini razdražljivim i manje je vjerojatno da ćete poželjeti svog partnera.

14

U trenutku orgazma, i muškarci i žene imaju ubrzani puls, uglavnom oko 140 otkucaja. To nije pretjerano, a zanimljivo je da to predstavlja ulazak u zajedničku kardiovaskularnu zonu.

15

Muškarci mlađi od 40 godina prosječno za erekciju trebaju svega deset sekundi. Za neke to može biti i kraće, a ako je puno dulje od deset sekundi, to može biti znak poremećaja erekcije.

16

Početni mlaz muške ejakulacije ”juri” brzinom oko 45 km na sat, što je mrvicu brže od Boltovog sprinta na 100 metara.

17

Vijest za one koje zanima seks u troje: morate se preseliti u Australiju, gdje je u jednoj anketi 28% stanovništva priznalo da su to iskustvo imali barem jednom.

18

Samo 5% stanovništva imaju seks jednom na dan, a 20% imaju seks 3-4 puta tjedno.

19

Sve žene imaju sposobnost da njihov glas kad god požele može zvučati “seksi”, što im je priroda podarila kako bi privukle partnera. Muškarci, međutim, ne posjeduju takvu sposobnost i moraju se osloniti na druge faktore.

20

Oko 60% muškaraca kod spolnog uzbuđenja imaju nabrekle bradavice na grudima. U stvari, bradavice su jednako osjetljive kod muškaraca, kao što su kod žena.

Erotske umjetničke fotografije