FENA Novost: Godišnja konferencija o stanju u sektorima odbrane i bezbjednosti BiH

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-11-23 07:35:41

Godišnja konferencija o stanju u sektorima odbrane i bezbjednosti BiH

SARAJEVO, 23. novembra (FENA) – Godišnja pregledna konferencija o temi „Aktuelno stanje u sektoru odbrane i bezbjednosti Bosne i Hercegovine“, u organizaciji Zajedničke komisije za odbranu i bezbjednost Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, bit će održana u Sarajevu 23. i 24. novembra.

Na konferenciju, čiji je cilj sagledavanje aktuelnog stanja u odbrambenom i bezbjednosnom sektoru BiH, pozvani su čelnici Ministarstva odbrane BiH, Ministarstva bezbjednosti BiH, Oružanih snaga BiH, policijskih agencija iz sastava Ministarstva bezbjednosti BiH, predstavnici PSBiH, predstavnici entitetskih komisija za bezbjednost, relevantni stručnjaci iz drugih ministarstava i agencija, kao i predstavnici međunarodnih organizacija koje se bave pitanjima odbrane i bezbjednosti.

Od pozvanih učesnika Konferencije očekuje se da, u skladu s programom konferencije prezentuju trenutno stanje u institucijama koje predstavljaju, probleme s kojima se susreću u radu, kao i planove aktivnosti u narednom periodu, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

(FENA) J.Č.