FENA Novost: Grabar-Kitarović prihvatila pokroviteljstvo nad 15. PRO.PR konferencije

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-11-14 10:11:06

Grabar-Kitarović prihvatila pokroviteljstvo nad 15. PRO.PR konferencije

ZAGREB, 14. studenoga (FENA) – Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar- Kitarović prihvatila je pokroviteljstvo nad jubilarnom 15. PRO.PR konferencijom koja će biti održana od 6. do 9. travnja 2017. u Termama Tuhelj u Hrvatskoj.

– Predsjednica Republike pozdravlja sve sudionike konferencije koja će okupiti brojne stručnjake na području odnosa s javnošću i medija iz država jugoistočne Europe. Nadamo se da će to biti dobra prigoda kako za razmjenu znanja i iskustva, tako i stjecanje novih znanja i vještina na području odnosa s javnošću i javnih komunikacija – stoji u pismu upućenom iz Ureda predsjednice.

Posebno treba istaknuti da je ovo prvi komunikacijski događaj u Republici Hrvatskoj kojemu će predsjednica biti pokroviteljica. Planirano je da predsjednica održi i predavanje, ukoliko joj to njezin raspored bude dozvoljavao.

– Izuzetno sam počašćen što je predsjednica prihvatila ovo pokroviteljstvo, ne samo zbog PRO.PR konferencije nego i zbog jasne poruke o svijesti i važnosti uloge komunikacija u svim procesima s kojima se susrećemo kao društvena zajednica. Ovo je potvrda i važnosti struke i svih koji su dio nje – izjavio je Danijel Koletić, predsjednik organizacijskog odbora PRO.PR konferencije, priopćeno je iz tog odbora.

(FENA) J.Č.