FENA Novost: Misija OESS-a obilježit će Međunarodni dan tolerancije

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-11-11 10:58:58

Misija OESS-a obilježit će Međunarodni dan tolerancije

SARAJEVO,  11. studenoga (FENA) – Misija OESS-a u Bosni i Hercegovini, u suradnji s koalicijama za borbu protiv mržnje iz Nevesinja i Bileće, nizom aktivnosti obilježit će Međunarodni dan tolerancije, priopćeno je iz OESS-a.

U subotu, 12. studenoga, članovi Koalicije iz Nevesinja organizirat će večer hercegovačke ljubavne poezije u Gradskoj galeriji u Nevesinju.

U nedjelju, 13. studenoga, članovi Koalicije iz Bileće u športskoj dvorani „Bileća“ održat će cjelodnevni turnir u ženskoj košarci na kojem će sudjelovati timovi iz Bileće, Mostara, Trebinja i Dubrovnika.

Turnir će se održati u sportskoj dvorani „Bileća“.

Izjave i kadrovi za medije predviđeni su u subotu, 12. studenoga u 19.00 sati, u Gradskoj galeriji u Nevesinju, na Trgu Blagoja Parovića i u  nedjelju, 13. studenoga u 11.15 sati, u sportskoj dvorani „Bileća“, na adresi Kralja Petra Oslobodioca.

Ovi događaji su dio širih aktivnosti koje Misija OESS-a u BiH organizira u sklopu Inicijative Supergrađani i Supergrađanke, a u okviru obilježavanja tjedna  tolerancije od 9. do 16.  studenoga ove godine, navode iz OESS-a.

 

 

(FENA) Z.N.