FENA Novost: Liverpool na vrhu Premiershipa

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-11-06 20:45:09

Liverpool na vrhu Premiershipa

LONDON, 6. studenoga (FENA) – U nedjelju je odigrano pet utakmica 11. kola engleskog nogometnog prvenstva, a uoči reprezentativne stanke najviše razloga za zadovoljstvo ima Liverpool koji je s visokih 6:1 pobijedio Watford i zasjeo na vrh ljestvice.

“Redsi” su neporaženi već dvanaest utakmica u svim natjecanjima i prvi su na ljestvici Premiershipa s 26 bodova, bod više od drugog Chelseja.

U derbiju kola Arsenal i Tottenham su na Emirates stadionu odigrali 1:1. Arsenal je poveo autogolom Kevina Wimmera u 42. minuti, a izjednačenje Tottenhamu donio Hary Kane u 51. minuti iz jedanaesterca.

Arsenal je četvrti s 24 boda koliko ima i treći Manchester City uz bolju gol razliku, dok je Tottenham peti s 21. S 18 bodova šesti je Manchester United, koji je nakon četiri kola bez prvenstvene pobjede u Swanseaju s 3:1 svladao Swansea City pogocima Pogbe (15′) i Zlatana Ibrahimovića (21′, 33′).

Hully City je kod kuće preokretom slavio protiv Southamptona s 2:1, dok je branitelj naslova engleskog prvaka Leicester poražen na svom terenu od West Bromwich Albiona s 2:1.

(FENA) R.G.