FENA Novost: Svečano zatvoren 27. međunarodni simpozij

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-10-28 18:30:07

Svečano zatvoren 27. međunarodni simpozij

MOSTAR, 28. listopada (FENA)  – Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru svečano je zatvoren 27. međunarodni simpozij u organizaciji DAAAM International Week 2016.

Polaznicima međunarodne doktorske škole uručene su diplome za sudjelovanje, a svi koji su simpoziju pridonijeli na bilo koji način dobili su zahvalnice, potvrdnice ili diplome od organizatora, priopćeno je iz Sveučilišta u Mostaru.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić potpisala je sporazum o donaciji fotografija, koje su predstavljene na izložbi održanoj u sklopu „DAAAM International Week 2016.“, s autorom fotografija prof. dr. Markusom Stopperom.

Cjelokupna zbirka fotografija sastoji se od 30 fotografija koje je Sveučilište u Mostaru prihvatilo kao prvi fundus buduće sveučilišne galerije.

Prof. dr. Ivo Čolak prisutnima je prikazao kako je rekonstruiran Stari most u Gradu Mostaru te je opisao detaljnu montažu, postavljanje skele kako bi približio izgradnju mosta kojeg obilaze turisti iz cijeloga svijeta.

Mladen Kostić je prisutne upoznao s osnivanjem i radom Intera Tehnološkog Parka koji aktivno djeluje, s mladim ljudima, na području grada na Neretvi.

 

 

(FENA) I.B.