RockOff, festival novog zvuka na CD-u

Muzika - regija Show Time

Od danas je u prodaji album “Karlovačko RockOff 2016” na kojem se nalazi 15 novih singlova izvođača koji nastupaju na ovom popularnom rock festivalu. Ovogodišnja RockOff zbivanja započela su 6. 10. i zaključno s 20. oktobrom/listopadom, publika je svakog četvrtka u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D’Katran slušala pet finalista među kojima su bili Justin’s Johnson, S3ngs, Rezerve, BoBo, Big Strip Gorila, Chasing Milagros i mnogi drugi.

CD izdanje “Karlovačko RockOff 2016” sadrži, među ostalim, pjesme “Lekcija br. 1” grupe S3ngs koji je pobijedila u prvome finalu, “Tvrd” splitskog swing ska punk benda Justin’s Johnson, “Moram” grupe U pol 9 kod Sabe koja je pobijedila u drugoj finalnoj večeri, “Bez treme” grupe Big Strip Gorila koja je osvojila MTV-jevu regionalnu top-listu, kao i “Ne voli, ne voli” koja je lansirala grupu Rezerve do pobjede u završnoj finalnoj večeri. Upravo će bendovi S3ngsi, U pol 9 kod Sabe, Rezerve i Mangroove nastupiti u superfinalu Karlovačko RockOffa, koje će se održati 4. 11. u klubu Shock Show Industry D’Katran.

Karlovačko RockOff Festival manifestacija je s ciljem otvaranja koncertnog, medijskog i diskografskog prostora novoj generaciji rock izvođača i za ostvarenje tog cilja brine umjetnički direktor festivala Hrvoje Horvat, dok će konačne nove zvijezde proglasiti žiri festivala kojeg čine Mirela Priselac, Damir Martinović Mrle, Mark Mrakovčić, Aljoša Šerić i Hrvoje Horvat.

S3ngs uživo

Predstavljajući hrvatske rock snage nove generacije, u ovom nastavku smo izdvojili zagrebački bend S3ngs i njihov novi singl ”Lekcija br. 1”.

Singl je sniman, miksan i masteriran u studiju Runaways, Zaprešić, a za snimanje je zaslužan Franjo Heršak. Videospot je sniman u Zagrebačkom klubu „Pločnik“, također u aranžmanu S3ngsa, odnosno Franje Heršaka.

Pjesma je odmak od klasičnog rock’n’roll zvuka na koji smo od S3ngsa navikli. Po prvi puta se aktivno koriste synthevi, čime se i najavljuje novi album ”Lesi se vraća krući”, čije se izdanje očekuje kroz nekoliko mjeseci.