FENA Novost: Vujanović očekuje fer suđenje osumnjičenima za terorizam

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-10-21 13:00:10

Vujanović očekuje fer suđenje osumnjičenima za terorizam

PODGORICA, 21. oktobra (FENA) – Predsjednik crnogorske države Filip Vujanović rekao je da očekuje da će pravosudni organi obezbijediti fer suđenje osobama koje su osumnjičene za stvaranje kriminalne organizacije za terorizam u pokušaju.

On je rekao da se nada da će se na suđenju otkriti činjenice za koje, prema riječima glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, postoje dokazi.

“Ja sam siguran da će pravosudni organi tom predmetu dati puni prioritet, da će se ažurno tretirati u daljem postupku, da će se dati, što je specijalni tužilac rekao, najšira mogućnost i sva prava odbrani i da ćemo u fer suđenju doći do utvrđenja činjenica za koje je specijalni tužilac rekao da su potkrijepljeni jasnim dokazima”, kazao je Vujanović.

On je za RTCG rekao da želi da iskaže poštovanje Katniću, koji je pokazao punu posvećenost poslu i potrebi da Crna Gora bude stabilna država, i da se sačuvaju životi građana, prenosi Tanjug.

“I koji je očigledno najneposrednije rukovodio cijelom akcijom, uz maksimalni angažman svih službi bezbjednosti, od policije do ANB-a”, rekao je Vujanović.

 

 

 

(FENA) N.M.