FENA Novost: Čolak primio u oproštajni posjet veleposlanika Italije u BiH

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-10-18 17:21:48

Čolak primio u oproštajni posjet veleposlanika Italije u BiH

SARAJEVO, 18. oktobra (FENA) – Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) Bariša Čolak primio je u oproštajni posjet veleposlanika Republike Italije u BiH Ruggiera Corriasa.

Razmjenjena su stajališta o aktualnoj situaciji, prilikama i odnosima u BiH nakon lokalnih izbora, kao i stajališta u kontekstu političkih i ekonomskih procesa u državi, te daljnjih prioriteta na europskom i euroatlanskom putu BiH.

Veleposlanik Corrias izrazio je zadovoljstvo uspješnom suradnjom s predstavnicima vlasti u Bosni i Hercegovini za vrijeme njegovog mandata što, kako je rekao, predstavlja izniman doprinos nastavku tradicionalno dobrih bilateralnih odnosa Italije i BiH. Corrias je izrazio uvjerenje da će takva suradnja biti nastavljena i s njegovim nasljednikom na poziciji veleposlanika Italije.

– Zamjenik predsjedatelja Doma naroda PSBiH Bariša Čolak zahvalio je veleposlaniku Corriasu za nesebično zalaganje i potporu koju su Italija i Corrias osobno pružali BiH, poželjevši mu obilje uspjeha u daljnjem radu –  saopćio je Sektor za odnose s javnošću Parlamenta BiH.

(FENA) M.B.