FENA Novost: Čitulje Saletu Mutavom preplavile srbijanski tisak

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-10-17 13:05:49

Čitulje Saletu Mutavom preplavile srbijanski tisak

BEOGRAD, 17. listopada (FENA) – Ubijenom vođi navijača Aleksandru Stanković, zvanom Sale Mutavi, dano je više čitulja u dnevnim novinama nego mnogim zaslužnim i uglednim građanima.

Čitulje Aleksandru Stankoviću, koji je u četvrtak uvečer ubijen u svom vozilu u Bačvanskoj ulici u Beogradu, nalaze se danas na 14 stranica u dnevnom listu “Novosti” i dvije i pol strane u listu “Politika”, javio je Tanjug.

Jučer je u dnevnom listu “Politika” objavljena i čitulja koju je FK Partizan posvetio ubijenom vođi navijača.

Stanković, koji je imao pravomoćnu presudu na pet godina i deset mjeseci zatvora zbog trgovine drogom i držanja oružja, posljednjih je godina postao je jedan od najmoćnijih navijača u Srbiji.

Prije početka jučerašnje utakmice košarkaške regionalne ABA lige Partizan – Olimpija došlo je do nereda na tribinama, među navijačima Partizana.

Dio “Grobara” napao je skupinu ljudi koji su zvižducima izrazili neslaganje sa službenim odavanjem počasti ubijenom Stankoviću.

Dan ranije, na nogometnoj utakmici Voždovac – Partizan nogometaši Partizana izašli su na teren u majicama s likom Saleta Mutavog.

Jedan od nogometaša Partizana poslije utakmice je izjavio kako su im majice dali navijači, dodavši kako nije njegovo da razmišlja je li ubijeni navijač bio osuđivan, javili su beogradski mediji

“Nije naše da razmišljamo, ima tko se time baviti”, dodao je.

(FENA) R.G.