Mia Dimsic, You Tube

Lorenzo feat Mia Dimšić: moderno, raskošno i pitko

Muzika - regija Show Time

Elektro pop duo Lorenzo, udružen sa osiječkom kantautorskom senzacijom Miom Dimšić, u prvom singlu “Sve sam znala i prije” pokazuje koliko je potencijala u pop muzici ovih prostora samo kad im se pruži prilika.

Lorenzo je zagrebački DJ duo kojeg čine Mike & Pete, i nova su ekipa koja energično traži svoje mjesto na svjetskoj klupskoj sceni. Prije tog ambicioznog (zašto ne?) cilja, valja se uspješno nametnuti na domaćoj, a da mudro promišljaju pokazuje izbor ekipe za realizaciju prvog singla “Sve sam znala i prije”.

Najprije, pjevačku ulogu dobila je Mia Dimšić, koja je uvjerljivo zavladala kantautorskom pop scenom s albumom ”Život nije siv” (hvaljenim u tolikoj mjeri da će pravi test njezinog potencijala i zrelosti biti način na koji će se nositi sa slavom preko noći).

Jednako važnu ulogu u tome šta smo dobili ima autor muzike i teksta, Darko Bakić (grupa Buđenje), kao i cijenjeni producent Zvonimir Dusper Dus.

Lorenzo
Lorenzo, DJ duo Mike & Pete

Rezultat je opisan naslovom. A budućnost u narednim riječima:

“Lorenzo ima jasnu viziju djelovanja koja odudara od ustaljenih praksi promocije domaće glazbe – radijske slušatelje osvajamo autorskim pjesmama najmodernijeg elektro pop zvuka, a klupsku publiku na našim koncertima očekuje pažljivo osmišljen repertoar urbane plesne glazbe – strane i domaće!”, kažu o ambicioznim planovima dva DJ-a koji stoje iza Lorenza.

Mike & Pete lansiranjem svojih singlova na radio stanice izlaze iz uskih okvira klubova i većoj populaciji nude ono što najbolje znaju – modernu elektro pop glazbu. U tom smislu intrigantno je kakav će biti njihov naredni projekt.