George Michael i Fadi Fawaz

Partner Georgea Michaela tvrdi da se pop zvijezda ubila?

Celebrity Show Time

Prvi nalazi mrtvozornika pokazali su da Michaelova smrt nije bila nasilna, ali da još ne postoje jasne indicije kako je umro. Je li George Michael izvršio samoubojstvo? Takve tvrdnje pojavile su se na Twitter profilu njegovog partnera Fadija Fawaza.

Nešto sumnjivo dogodilo se u novogodišnjoj noći s Fadijevim profilom na Twitteru! Nakon što se pojavila serija, u krajnju ruku neobičnih tweetova, sve je brzo izbrisano, a profil jednostavno ugašen.

Međutim, marljivi twitteraši detaljno su zabilježili što je Fadi napisao.

”Jedina stvar koju je George želio bila je da umre. Pokušao se ubiti više puta i to mu je konačno uspjelo”, napisao je navodno Fadi, dodajući kako je on bio taj koji je pronašao njegovo beživotno tijelo na božićnu večer 25. 12.

”Jako smo se voljeli i bili smo zajedno skoro 24 sata dnevno”, zaključio je on.

Još uvijek se ne zna da je li u pitanju hakerski napad ili ne, a niko od ljudi i saradnika bliskih Fadiju cijelu ovu misteriju nije komentirao.

Jedno je, pak, izvjesno. U nekim komentarima spomenuta je usporedba sa Kurtom Cobainom i naglašena tvrdnja da su se obojica borili s vjetrenjačama, a da je Michael ”svoju borbu platio višegodišnjom diskografskom tišinom, povremenim nerazumijevanjem okoline i sve rjeđim objavljivanjima nove muzike” i da je bio ”osoba od krvi i mesa, puna nesavršenstava, ali vrlo zainteresirana da svijet oko sebe učini boljim, barem s pjesmom”.

Koliko god se iz toga naslućivalo da mu je život bio ispunjen brojnim bremenitim iskušenjima, ono što se nikada ne može osporiti i po čemu jedino zauvijek treba pamtiti i vrednovati Georgea Michaela jeste nedvojbena konstatacija da je on imao rijedak pjevački i autorski talenat te da će ostati, kako veli novinar Zoran Tučkar iz Muzika.hr, pjevačka superzvijezda s debelim pokrićem, autor soundtracka naših života.

Izvor: Mirror.co.uk /MTV.com.hr
Foto: Express.co.uk