Severina, video spot

Nova Seve. Sergio Leone meets Tarantino. Ne zvuči loše-bez tona.

Brbljaonica Muzika - regija Show Time

Seve nacionale objavila novi singl ”Hazarder”. Ničeg harazderskog tu nema, sve teče utabanim stazama folk-popa, osim što je video mega-produciran, pa ga vrijedi pogledati – bez tona. Što smo vam i priuštili i ne možete ga uključiti sve i da hoćete.

Ima tome puno godina otkad se Seve nacionale ostavila tradicionalnog popa, povremeno čak s ponešto rock štiha i nije da ćemo gorke suze liti za tim vremenima, ali danas se ta njena faza čini skoro romantičnom.

Nakon što je velika lova počela ulaziti u njen život (ili obratno, svejedno), Severina bez greške vodi svoju karijeru estradne herione, a to se ne može ni sa popom, ni sa rockom još pogotovo. Današnji recept odjekuje sa svih strana: u jednu zdjelu umiješate malo dance i tehno ritmova, dodate nešto pop aranžmana, sve zalijete zavijajućim tonovima turbo-folka i trendovski ukrasite – repanjem!

U takvom ”Hazarderu” nema nikakvog rizika, jer masovna publika ima već dokazan (ne)ukus.

Iznad standarda je samo visokobudžetna produkcija video spota. Akcija u kojoj se susreću Sergio Leone i Tarantino. Pa vrijedi pogledati. Ako ne slušate. Da ni slučajno u takvo iskušenje ne dođete, takvog smo vam ga i servirali.