Atomsko skloniste i Opca opasnost

Atomci i Opća opasnost snimili Paklene vozače za zajednički tour

Muzika - regija Show Time

Prvi put viđeno, u vašem su gradu Pakleni vozači čeličnih živaca…, najava je zajedničke turneje Atomskog skloništa i Opće opasnosti, planirane za jesen, pa su snimili obradu ”Paklenih vozača” kao najavu.

Kultna pjesma  “Pakleni vozači” koja je obilježila karijeru Atomskog skloništa pojavila se prije 40-ak godina (album “Infarkt” iz 1978.), a odluka da (s godinom kašnjenja) obilježe svojih 40 godina na sceni pretvorila se u ideju da spoje svoj jubilej sa 25-godišnjicom djelovanja županjske grupe Opća opasnost, te da zajedno krenu na turneju.

“Plan nam je od jeseni obići desetak gradova svih regija u Hrvatskoj. Na ovim ćemo koncertima ugostiti mnoge popularne glazbenike, ali i dati priliku mladim bendovima koji se tek trebaju afirmirati. Očekujte puno atraktivnih popratnih sadržaja”, najavljuju dva benda turneju zamišljenu kao stage show spektakl uz automobile i motore.

Tim povodom su ovih dana snimili i zajedničku obradu “Paklenih vozača” i video zabilježen u studijima “Croatia Records” u Zagrebu i “Mak” u Gradištu.