Narodni radio

Living room – razlog zašto je radio još vrlo atraktivan

Glas.ba RTV

Nove tehnologije i nove navike publike toliko mijenjaju medijski svijet da sve što nam se sada čini najluđim idejama kad-tad se može dogoditi. Radio, ipak, još odolijeva u svom izvornom obliku, a primjer zagrebačkog Narodnog radija pokazuje i kakve adute može imati.

Narodni radio već neko vrijeme ima svoj ”Living Room Acoustic”. Ako već pjevači gostuju u programu, zašto onda na neki potpuno novi način ne bi nešto uživo i izveli.

Jednostavno rješenje i zanimljiv rezultat, kao što je bilo gostovanje Psihomodo popa, koji je ekskluzivno i duhovito obradio legendarnu pjesmu Miše Kovača ‘Proplakat će zora’.

Početkom godine, 25. 1. 2017., Narodni je priredio prvi Dan najbolje domaće glazbe Live i u seriji nastupa uživo, među ostalima je Massimo izveo pjesmu ‘Ostani tu’, a Mia Dimšić svoj najveći hit ‘Život nije siv’.

Na Svjetski dan radija 13. 2. 2017., na Narodnom radiju mini live koncert održao je Toni Cetinski.

Napokon, u ovom malom magazinskom pregledu kojim predstavljamo odličnu ideju ‘Narodni Living Room Acoustic’, izabrali smo i poznatu Gibonnijevu ‘Temperu’, koju je na svoj je način otpjevala jedna od novih pop zvijezda Zsa Zsa.