Muzika BiH Show Time

ON e TRI, početak jednog posebnog muzičkog putovanja

One tri

Pjevačice Maja Tatić, Svjetlana Vidović i Ružica Čavić, okupljene u sastavu ON e TRI, u Banja Luci su predstavile spot “Prva od one tri”, kao početak sudbinski neobičnog muzičkog putovanja na kojem će se događati ‘malo stvarnog života, dosta humora, a najviše ljubavi’.

Krajem prošle godine Maja, Svjetlana i Ružica najavile su zajednički koncert u Banskom dvoru i dogodilo se iznenađenje – ulaznice su razgrabljene danima ranije.

Njihova priča je tipičan vrlog sudbina.

Maja Tatić je rođena u Beogradu, a odrasla i školovala se u Banja Luci, gdje se počela baviti i muzikom, pa kasnije, u 90-im, deset godina živjela na Kanarskim ostrvima, izvodeći seriju tribute show programa za Abbu, Tinu Turner i niz drugih, da bi njen povratak u Banja Luku obilježio nastup za BiH na Eurosongu 2002., dueti sa Tifom i Radetom Šerbedžijom, niz zapaženih albuma… ukratko, ostvarila je uspješnu karijeru pop pjevačice.

Ružica Čavić rođena je u malom mjestu nadomak Banja Luke, odrasla u Novom Sadu i udata u Čačku, a od 2000-ih pjevala je i osvajala nagrade na brojnim festivalima u regionu, vraćajući se stalno svojoj Banja Luci i njenim festivalima.

Treća od ‘one tri’, Svjetlana Ceca Vidović, rodnu Banja Luku nije napuštala, tu je ostvarila svoje najzapaženije muzičke rezultate, ali je pjevanje i nju vodilo po festivalima, od Ilidže i Banja Luke do Novog Sada.

Sve tri su se stalno sretale i razdvajale, a jedna spontana zamisao o zajedničkom koncertu, kojeg su izvele uz puno humora i pažljivo biranih pjesama, zbog odjeka među publikom pokazala se zanimljivom za zajednički pokušaj nečeg novog.

Tako je nastao pjevački trio ON e TRI i pjesma “Prva od one tri” (muzika i tekst Ružica Čavić) koja naslovom kaže da će ih biti još.

Novi pjevački sastav, dakle, najavljuje promociju pjesme po drugim gradovima, niz novih koncerata u proljeće naredne godine i nove pjesme u nenadano rođenom projektu, kao pravi odgovor na dobar prijem kod publike.

Ostavi komentar