Ispod čekića, Armin, Božo, Mia, Repetitor, Detour

Ispod čekića: Vrećo, Detour, Kojoti, Pavel, Sandro & Nina, Repetitor…

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Detour

dETOUR: Bez tebe

Zagrebački pop/electroacoustic novovallci Detour predstavljaju novu pjesmu “Bez tebe”, kao treći singl s njihovog nadolazećeg četvrtog studijskog albuma koji bi se trebao pojaviti sredinom 2018. i za koji znamo da će se zvati ”TourDetour”.

Bend je već na turneji i uz seriju zagrebačkih koncerata, do kraja godine će svirati u Karlovcu (20. 12.), Šibeninuk (21. 12.), Trogiru (22. 12.), Umagu (23. 12.), Splitu (30. 12.) i u Osijeku, gdje će biti dio programa za doček Nove godine na gradskom trgu.

Detour najavljuje i mini turneju po BiH – 25. 1. 2018. u Zenici, dan poslije u Sarajevu i 27. 1. u Mostaru.

Maja Posavec: Kada ne bi imao strah

Slučajnost je da uz novi Detour stiže i nova pjesma njihove bivše pjevačice Maje Posavec.

Poslije izlaska iz benda, 2016. godine, Maja je kao samostalna izvođačica snimila brojne duete, mđu ostalim sa  Radetom Šerbedžijom, grupama Pavel i Noxin, te posebno zapaženu pjesmu ”Tvoj glas” sa Nenom Belanom, za koju su nagrađeni Porinom 2016. u kategoriji najbolje vokalne suradnje.

Nakon pjesma “Mediteranska”, “Budi jak” i “Dok držiš me za ruku”, Maja Posavec je objavila novi spot za pjesmu “Kada ne bi imao strah”, koja je nastala u suradnji s producentom Višeslavom Labošem s kojim dovršava album najavljen za februar 2018.

Kojoti: Nova riječ

Nakon singla ”Mi ne pripadamo tu” koji su izbacili nakon 17 godina pauze, Kojoti izlaze s drugim videom ”Nova riječ”, koji je prigodna najava za njihov prvi samostalni koncert u Zagrebu, u Tvornici kulture 9. 12., na kojem će promovirati trostruki luskuzni CD box set ”Dragocjeno Raskošno Blistavo”. Izdanje će te večeri biti i u promotivnoj prodaji u limitiranoj količini od 100 primjeraka.

Vrhunski VJ-ing, svenografija i zvuk, svi hitovi iz njihovog opusa, te gosti – zagrebački garage rock sastav Erotic Biljan and His Heretics i jedan od najboljih usno-harmonikaša Igor Djeke (Disciplin A Kitschme) – dovoljna je najava uz koju se može očekivati jedan od najatraktivnijih koncerata sezenone u Zagrebu.