Denis Mujadzic Denyken, Josipa Lisac, Mile Kekin

Krik Josipe Lisac koji reže kao rifovi gitare Hladnog piva

Muzika - regija Show Time

Pripremajući se za svoj 30. rođendan, Hladno pivo i CroRec danas su izbacili album ”Greatest Hits”, zanimljiiv zbog par novih verzija slavnih pjesama, među kojima se kao senzacija izdvaja jedna u kojoj se pojavljuje fenomenalna Josipa Lisac.

Kako je već poznato, Hladno pivo će 2. i 3. marta 2018. u zagrebačkom Domu sportova izvesti dva različita koncertna specijala uz 30 godina rada u kojima su nanizali osam studijskih i tri koncertna albuma – a od danas upisuju i prvu kompilaciju najvećih hitova.

Fanovima i kolekcionarima bi bila zanimljiva već zbog izbora tema iz svih faza karijere, ali još je vrijednija zbog toga što se među 23 probrane pjesme nalaze i 5 novih verzija: ”Ne volim te” i ”Šamar” kao live studio session 2017, te kao ‘new version 2017’ ”Samo za taj osjećaj”, ”Zimmer Frei” i ”Soundtrack za život”.

Potonja je prava mala senzacija. Sa Kekinom u duetu u pjesmu je ušla Josipa Lisac, pokazujući, ne zna se koji put, zašto je najveća.

Produkcija Denisa Mujadžića Denykena i ”krik dive koja reže sivu svakodnevicu kao i rifovi Hladnog piva” učinili su od ionako velike pjesme sa albuma ”Šamar” iz 2003. godine novi grandiozni broj u opusu zagrebačke punk rock grupe.

Uz “Pjevajte nešto ljubavno“, “Trening za umiranje“, “Politika“, “Nije sve tako sivo“, “Pitala si me“, “Ezoterija“, “Na ovim prostorima zaključuje se jedno poglavlje Hladnog piva.

I s nestrpljenjem čeka naredno, koje će sigurno doći poslije rođendanske katarze u proljeće iduće godine, nakon koje bi Hladno pivo moglo početi proces stvaranja nasljednika albuma ”Dani zatvorenih vrata” iz 2015.

Hladno pivo - Greatest Hits