docek nove godine

Gradski gala programi za doček Nove godine po regionu

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

docek nove godine Crna Gora

Crna Gora: Oj, svijetla januarska zoro…

Crnogorci su naučili lekciju: turizam na prvom mjestu, a onda slijede turizam, pa opet turizam.

U njemu i muzika ima važno mjesto u privlačenju velikog broja ljudi (nijesu uzalud činjeli podvige dovođenjem Rolling Stonesa i Madonne).

KOTOR će biti tvrđava rocka.

Program nose domaći vitezovi Light Under The Black i Mountain i, pazi sad, Električni orgazam, Partibrejkers, Rambo Amadeus i Letu štuke, dok za reprizu sutradan tresu, lupaju i udaraju Disciplina kičme, Let 3, Obojeni program, Stray Dogg i Veliki prezir.

BUDVA je udaljena samo 22 kilometra od Kotora, pa onima koji požele nešto lakšu muziku tamošnji domaćini nude Queen Real Tribute iz Beograda i Bregovića sa Bijelom dugmetom, uz pjevački dvojac Tifu i Alena Islamovića.

Budva ima i pretprograme: 29. 12. S.A.R.S. i Hladno pivo, a 30. 12. Bajagu i Instruktore.

Treća poznata jadranska destinacija, BAR, ima ambiciozan novogodišnji program od čak 5 dana, koji počinje 28. 12. večernjim nastupima lokalnih izvođača, a 31. 12. zvijezda programa je Marija Šerifović, dok je 1. 1. na gradskom trgu svirati Plavi orkestar.

PODGORICA u 2018. godinu, poslije nastupa crnogorskog benda Neon, ulazi sa koncertom Tonyja Cetinskog, dok će za reprizu, 1. januara, nastupiti Vlatko Stefanovski i Sergej Ćetković.

To su, eto, neki od programa po regiji za koje se trebate toplo obući i zagrijati na sve moguće načine.

Ili da, ipak, ostanete uz male ekrane? Kao i svake godine, iz svih centara najavljuju neviđeni show. U prijevodu: koji je bolje ne vidjeti.

docek-nove-godine-beograd-vatromet