docek nove godine

Gradski gala programi za doček Nove godine po regionu

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

docek Hrvatska belan merlin valjak

Hrvatska: u se i uglavnom u svoje – zvijezde

ZAGREB, iz samo njihovoj gradskoj upravi poznatih razloga, svoje novogodišnje adute često otkriva ‘pet do dvanaest’. U tom pokeru, ako računaju na privlačenje turista zbog muzičkoj sadržaja, ne bi imali baš najbolje karte, ali se uzdaju u ocjenu velikih svjetskih tour-operatera da imaju jedan od najboljih advent programa.

Zagreb zaista blista i njegovi središnji trgovi su kao iz bajke, pa valjda koncerti nisu u prvom planu.

U obližnjem KARLOVCU na gradskom trgu pjeva i svira Neno Belan sa svojim Fiumensima, a Jadran – mnogima iz kontinentalnih krajeva privlačan sam po sebi – nudi šaroliku priču.

SPLIT doček Nove godine tradicionalno priređuje na Rivi, uvijek je obilježen mediteranskim zvucima i ove godine večernji program nose mjesni sastav i nazvan Mjesni odbor, omiljena pop zvijezda Jole i, činjenica je, ludo zabavni istarski folk-rock sastav Gustafi. Za ludu noć dovoljno.

DUBROVNIK, ekstragavantno turističko odredište ove godine je galantan, pa na Stradunu nudi ni manje ni više nego Dinu Merlina, dok će ZADAR u 2018. ući uz Marka Škugora i klapu Intrade.

Istra se opredijelila za mainstream rock.

PULA je domaćin Prljavom kazalištu (u medijima se pojavila informacija da će potktaj godine objaviti i svoj novi singl, prvi nakon dugo vremena), a nekoliko kilometara dalje, POREČ je pjevati s Parnim valjkom. Zgodno za one nemirna duha, koji mogu skoknuti sa jedne na drugu veliku feštu.

Na sljedećoj stranici: doček Nove godine u Srbiji