Huti Ota Tre

Huti Ota Tre najbolji bend Demofesta po ocjeni publike

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

U glasanju putem web aplikacije na Demofest Facebook stranici, zaječarski bend Huti Ota Tre osvojio je najviše glasova publike, što je prva pobjednička titula ovogodišnjeg banjalučkog festivala.

Novi miljenici publike su fussion bend (rock and roll, hip hop, funky, punk) i kao ekipa okupili su se krajem 2012. Već su nagrađivani istim priznanjem – publika ih je proglasila najboljima na 47. Gitarijadi u Zaječaru.

U postavi Huti Ota Tre su Danko Nikolić – bas, Nikola Jovanović – bubanj, Mihailo Grbić – gitara i Davor Jevtić – vokal, a kako su najavili na svojoj stranici, album prvijenac će objaviti početkom 2017.

Drugu titulu ćemo saznati večeras, nakon nastupa 10 bendova izabranih u prethodne dvije polufinalne večeri, koji će se u završnici boriti boriti se za glavnu nagradu festivala.

Nakon proglašenja pobjednika na desetom jubilarnom Demofestu, slijedi možda i najatraktivnija većer – nastupi Dubioze kolektiv i Rudimental DJ seta na glavnoj bini, te banjalučkog Sopota i Bad Copy na Beton bini.