maja-suput-foto-album

Pred 1. april, Maja Šuput izdaje novi senzacionalni album

Duhovito Ludometar

Vijest kako poznata ‘hrvatska i još nešto’ Maja Šuput izdaje novi album fotografija zapalila je medije – ekskluzivna je novost koju otkriva portal Newsbar.

Nakon što je internet izgorio, ostavio ljude bez riječi i šokirao, Newsbar saznaje kako će se album sastojati od najvećih njenih hit fotografija koje su rušile internet i ostavljale puk bez teksta.

“Ovo je kompilacija mojih najvećih foto hitova od kojih neki broje i po par desetaka tisuća klikova. To su sve svojevrsni evergreeni, jer silikoni traju gotovo vječno. Ovo je opus mog dugogodišnjeg umjetničkog stvaralaštva”, rekla nam je u prolazu poznata nešto Maja Šuput.

Album je solidno prihvaćen i od strane strukovne kritike, koja tvrdi kako su fotografije korektno kadrirane i obrađene, jedino malo preeksponirane za takvu vrstu hitova.

Komentar Glas.ba redakcije: budući da je svaka prava satira zasnovana na istini i samo istini, stvarno nije daleko i ta istina – da puno sličnih foto albuma imaju veći hit status na mrežama od većine audio albuma.