The Cockblockers

Ispod čekića 2018 (3): KOB, The Cockblockers & Tanja Jovićević…

Muzika - regija Muzika - svijet Muzika BiH Show Time

Tri zanimljiva noviteta predstavljena su jučer i danas: spot ”Ona” bosanske grupe KOB, raskošni blues-rock kragujevačkih The Cockblockers sa gošćom Tanjom Jovićević, te potencijalni planetarni megahit kojim Enrique Iglesias u prvi plan gura jedno novo repersko ime.

KOB: Ona

Kostajnička alter rock grupa KOB hrabro i uporno iz svoje radionice izbacuje singl za singlom i poslije pjesama ”Strah” i ”Sudnji dan”, u Digital Boyler studiju su s producdentom Ninoslavom Dobrijevićem Tikijem snimili novi broj ”Ona”.

Muziku zajedno potpisuju pjevač/gitarista Vanja Cvijanović i gitarista Siniša Borojević, koji je i autor teksta.

Za kriterije ‘velikog posla’ KOB je skromni bend iz provincije, ali se drži visokih standarda, pa im takav video spot potpisuju Denis Cvijanović, Slaviša Janjetović i Indir Merdanović.

The Cockblockers & Tanja Jovićević: Ain’t No Easy Way Out

Kragujevački blues-rock bend The Cockblockers, nakon nedavno objavljenog albuma ”Free Your Mind” (Metropolis Music, 2017.) i dva filmovana singla, uradili su novi lyric video za pjesmu ”Ain’t No Easy Way Out”, koju je sjajnim vokalom ‘podebljala’ Tanja Jovićević (ex Oktobar 1864).

Bend je sve češće on the road i upravo večeras svira u Sofiji, a krajem mjeseca će se ukazati u Vojvodini.

Enrique Iglesias – El Bano (ft. Bad Bunny)

Planetarna espano-americano zvijezda Enrique Iglesias danas je fanove počastio video brojem ”El Bano”, najavljujući svoj ovogodišnji 11. studijski album i jasno je da imamo novi megatih koji će odjekivati iz svih radijskih programa.

No, pjesma je zanimljiva i zbog gosta – 23-godišnji Bad Bunny je latin trap / hip hop zvijezda, u latino zajednici svakako, što pokazuje podatak da je njegov singl ”Chambea”, objavljen 1. 12. prošle godine, već prikupio više od 111 miliona pregleda. Uz odskočnu dasku Iglesias, sad računa na planetarnu slavu i uzimanje trona od Luisa Fonsija.