Emir Hot, studio Pavarotti

Bolji dar nismo mogli dobiti: Emir Hot – novi album besplatno!

Muzika BiH Show Time

Podosta novih pjesama ovih dana poklanjali su nam muzičari iz cijelog regiona, no virtuozni gitarista Emir Hot je upravo objavio svoj dugo očekivani album ”Beyond rock”, kao super novogodišnji dar – za besplatno preslušavanje i uskoro download!

Dragi fanovi i prijatelji, poštovani predstavnici medija, dame i gospodo i ostali, upravo objavljujem svoj novi album “Beyond Rock” koji je od sada svima besplatno dostupan. Kliknite na ovaj playlist i uživajte, piše Hot na svojoj fan stranici.

CD i LP će biti uskoro u prodaji za one koji to žele, a album će se 2. februara 2018. moći kupiti u digitalnom obliku na online servisima (Amazon, Itunes, Spotify). Za par dana moći ćete ga besplatno skinuti sa servera gdje će uz album biti i omot u PDF formatu.

Iako album nije pod izdavačkom kapom diskografskih kuća, koje danas, nažalost, nisu naklonjene realnom partnerskom odnosu, – nastavlja Emir Hot – nadam se da će radio stanice i ostali mediji biti kooperativni, te da će i na taj način pjesme doći do publike. Takođe se nadam da ćemo se vidjeti i na živim nastupima. Sada, kada promotori imaju priliku preslušati materijal, očekujemo i službene pozive.

Svima želim sretnu i uspješnu 2018. godinu! Živjeli!