HHE - promocija albuma

HHE: Zašto se ljudi boje voljeti sami sebe?

Muzika BiH Show Time

Travnička rock grupa Holographic Human Element svoj album prvijenac ”Philophobia” predstavila je na emocijama ispunjenoj promociji u rodnom gradu, odgovarajući riječima i muzikom na pitanje zašto progovaraju o strahu od ljubavi.

Više od stotinu koncerata po regionu i puno šire HHE je odsvirao poslije famozne pobjede na Zaječarskoj gitarijadi 2014, svašta su usput prošli dok u vlastitoj produkciji i u travničkom Alter artu nisu snimili materijal za prvijenac, koji je nedavno konačno ugledao svjetlo dana pod etiketom zagrebačke kuće Spona – te kroz to vrijeme naučili da ljude danas muči philophobija, strah od ljubavi.

A na promociji, 8. 12. 2017. u travničkom Centru za kulturu, odnosno kraćem nastupu koji je uslijedio poslije priče o albumu, mi smo se uvjerili da je HHE svoje modern classic / new age / progressive post-rock izvedbe, svoju muzičku rubikovu kocku savršeno složio, da su oni bend koji može bez straha svirati na najvećim svjetskim pozornicama. Što bi se uskoro moglo dogoditi, istina puno brže da su u nekoj od metropola, ali oni i dalje ostaju travnički.

U kraćem video zapisu, uz dijelove pjesama, o svojim motivima da se odupru strahu od ljubavi kazuju svi članovi benda, Tihana Martinović, Ajdin Škulj i Adnan Đonlić.