Dosh Lee, studio

Duhovita antinostalgija – Dosh Lee & Bogović: Stara pizdo

Muzika - regija Show Time

Zagrebački punk-rock-funk bend Dosh Lee & jedan od ranih zagrebačkih punkera Davorin Bogović udružili su energiju nove generacije i nostalgiju stare, pa su proizveli jezgrovitu muzičku priču “Stara pizdo (Voljenom diskografu)”, duhovito oslikanu crno-bijeli spotom.

Davno je to bilo kada su Dosh Lee za svoj prvi album ”Velika nepravda na malom ekranu” 2009. godine, ne u domovini, već u BiH dobili nagradu Davorin u regionalnoj kategoriji najboljeg debitanta.

Osnovani su 2004. godine i sviraju mješavinu funka, punka, hc-a i rocka. Tri godine poslije prvijenca izdali su album ”Kaktus Galaktus”, a od tada izbacuju uglavnom singlove i zadnji je “Bezbolan prekid“ s početka 2017.

Ako već nisu diskografski hiper-aktivni, bar puno koncerata izvode i jedan, najavljen za 19. 11. u zagrebačkom klubu “Katran”, posebno će im biti važan, jer je riječ o finalu Karlovačko RockOff festivala.

Dosh Lee su: Ognjen Bašić – vokal, Dario Aman Le Bon – gitara/vokal, Tomislav Kralj the King – bass/vokal i Igor Šlat – bubanj.

Staro pizdo, ne seri
Popi pilulu i malo se priberi
Popravi gebis, ne slini
Nije tako crno kako ti se čini