Gretta, Dom sportova Zagreb

Gretta – Vatromet za kraj (video na dva načina)

Muzika - regija Show Time

Zagrebački rock kvartet Gretta predstavlja dvije verzije videospota “Vatromet za kraj”, standardnu TV verziju i sve popularniju 360°, a singl je najava za nadolazeći, peti studijski album.

Zagrebački rock kvartet Gretta (gitarista Hrvoje Medanić, pjevač i gitarista Tomislav Čubek, bubnjar Robert Modlić, basista Tomislav Kralj) predstavlja dvije verzije videospota ”Vatromet za kraj”.

Pored standardne TV verzije, posebno je atraktivna 360° varijanta, u kojoj se gledatelj stavlja u poziciju iz koje će pratiti svirku.

Ovim singlom Gretta najavljuje peti studijski album.

Među ranijim izdanjima izdvaja se “Vidim što vidim”, koji je 2012. godine nominiran za diskografsku nagradu Porin, a singl “Kaos” slavni zagrebački Radio 101 izabrao je za najbolji domaći singl iste godine.

U 2014. godini Gretta je objavila singl s kojim su proslavili 10 godina benda, duet sa pjevačicom Martinom Geber, “Malena”, s kojim kasnije osvajaju i nagradu Porin za najbolji duet.

Prethodni album “Boje i mirisi” izašao je 2015. godine i sadrži 10 autorskih pjesama koje variraju od melodičnog pop-rocka do žestokih i alternativnih riffova. Te godine grupa je pobijedila na Karlovačko RockOff-u, a 2016. su nastupili i na INmusic festivalu.