Bebek, promocija albuma u Zagrebu

Celebrity news ukratko: Brad, Bieber, Bebek…

Celebrity Show Time

Svijet slavnih ovih je dana ponudio tri zanimljive priče: o Bred Pittovom investiranju u luksuzni hotel na Jadranu, sukobu Marilyna Mansona i Justina Biebera, te Bebekovu ‘uličnu’ promociju novog albuma u centru Zagreba.

Slavni filmski glumac boravio je u Hrvatskoj zbog izgradnje svog luksuznog hotela u Zablaću kraj Šibenika.

U pratnji arhitekte Nikole Bašića, poznatog kao autora svjetski poznate atrakcije, zadarskih Morskih orgulja, a sada radi na projektu u sklopu kojeg bi se trebao izgraditi luksuzni hotel, teren za golf, restorani i trgovine, obišao je lokaciju kompleksa čija vrijednost se, prema britanskom Telegraphu, procjenjuje na oko 1,5 milijardi dolara.

Brad Pitt u Zablaću (Pixel)

Druga priča posebno zabavlja celebrity ovisnike. Naime, majica sa likom Marilyna Mansona, dizajnirana za Justina Biebera, nije fascinirala darkersku glam rock zvijezdu, ali kada je teen pop idol Mansonu rekao “Učinio sam te ponovno relevantnim”, bila je to fatalna greška.

“Bio je pravo govno zbog toga što je imao drskosti to reći”, rekao je Manson, ali sukob je riješen na klasičan show biz način. Nakon slučaja s majicom, Bieberov tim je kontaktirao Mensona kako bi se izbjegla tužba, a epilog otkriva rocker: Nisu se htjeli prepirati, samo rekli ‘znamo da smo pogriješilli, evo ovdje je novac’.

Bieber & Manson selfie
Bieber & Manson selfie

Glavni zagrebački celebrity događaj bio je jučer, ispred Music shopa i Caffe bara “Nova ploča” u centru Zagreba. Na predstavljanju Bebekovog novog studijskog albuma “Ono nešto naše” okupilo se dvjestotinjak njegovih saradnika, prijatelja i publike, a kako je izgledalo pokazuje fotogalerija Krume Ivanovskog.