Muzika - regija Show Time

Ferragosto Jam br. 10 – za čistu desetku (fotogalerija)

Ferragosto Jam 2017 (foto Filip Bušić)

Totalnim tulumom u nedjelju na Orahovačkom jezeru završio je 10. Ferragosto JAM. Energično od prvog do zadnjeg dana (3.-6. 8.) i sa žestokim finišem hip hop otkačenjaka Krankšvester, najveći slavonski festival se slavljeničkim izdanjem smjestio u vrh regionalne festivalske produkcije.

U vikendu obilježenim ekstremnim toplinskim valom, više od 10.000 mladih iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i BiH, uz nekolicinu čak i iz Velike Britanije, Kanade i Afrike, učinili su deseto izdanje jednim od najposjećenijih, ali i pokazali da interes za Ferragostom sve više prelazi lokalne okvire.

Neno Belan i Fiumensi, Elemental, Bajaga i Instruktori, Jonathan, Kandžija i Gole žene, Six Pack, Repetitor, Bolesna braća, Bad Copy, Pips, Chips & VideoClips, Krankšvester na glavnoj bini, LUCE, Lovely Quinces, Kralj Čačka, Domagoj Šimek i mnogi drugi na Izštekani stageu, po prvi put održani Silent Party uz samo jezero, cjelodnevno vedro raspoloženje na jezerskim plažama dio je paketa ovogodišnjeg Ferragosto Jama koji će sve više ljudi u idućom godinama dovoditi u Orahovicu.

Dio te atmosfere fotografijama su zabilježili Samir Cerić Kovačević i Filip Bušić.

Ostavi komentar