Bajaga i Instruktori

Ferragosto Jam – popusti i besplatne usluge

Muzika - regija Show Time

Jubilarni 10. Ferragosto Jam ima više od 30 imena i line up koji predvode Belan, Bajaga i Instruktori, Bolesna braća, Elemental, Pipsi, Repetitor, Bad Copy, Laka i mnogi drugi, a osim prihvatljive cijene ulaznica festival publici nudi niz pogodnosti.

Cijena od desetak eura za dnevnu ulaznicu ili dvadesetak za trodnevu kartu uključuje besplatno kampiranje unutar festivalskog prostora i besplatno roštiljanje uz jezero. Uz to, dogovorom sa željeznicom publici festivala se odobrava popust od 40% za putovanja sa bilo kojeg odredišta u Hrvatskoj i Sloveniji, a do jezerske lokacije će prevoziti besplatan autobus.

Ferragosto će pridružuje ostalim velikim festivalima sa uslugom bezgotovinskog plaćanja uz korištenje narukvice koja se dobija na ulazu.

Termini polaska vlakova i autobusa, dodatni odgovori na pitanja vezana uz bezgotovinsko plaćanje, kao i sve informacije o kampiranju mogu se pronaći na službenoj web stranici festivala.

Festival na jezeru Orahovica u Slavoniji traje od 3. do 5. 8., a prvi put se uvodi dodatni nulti dan, 1. 8., kada će za zagrijavanje nastupiti Max & Iggor Cavalera, She Loves Pablo i Merrow.