Edo Maajka, You Tube

Hit sedmice: Edo ‘hippy’ Maajka – Od sutra (24.-30.7.2017.)

Glas.ba RTV Muzika - regija Muzika BiH

Od sutra, sve ćemo od sutra, imam plan i dobar raspored, sinoć pravio ga sve do jutra, od sutra, sve ćemo od sutra, ja volim planirati i život pogađat’, možda se nešto počne i događat’ – od sutra.

Nakon nastupa minulog vikenda na banjalučkom Demofestu i Sarajevo Beer Festu, Edo Maajka je danas objavio treći video singl kojim najavljuje novi album.

Tema, tako prepoznatljiva jer smo je svi čuli i izrekli nebrojeno puta, i još jedna melodijski drugačija pjesma od svih koje smo ranije čuli iz radionice popularnog Glavonje, zaslužuje da se nađe u našoj rubrici ‘Hit sedmice’.

Kakvu ekipu muzičara sada ima Maajka iza sebe pokazuju njegove riječi: ”Pjesmu sam radio od refrena na probama. Mario Rašić je na tekst uletio s ovom zaigranom bas linijom i pjesma je završena na samo jednoj probi, a snimili smo je u studiju par dana nakon toga.”

Inače, Edo i bend nastavljaju s intenzivnim nastupima i naredni su – 28.7. Tuzla, 29.7. Grafiti na gradele – Brač (Edo Maajka i DJ), 11.8. Zadar i 17.8. Nova Gradiška.