Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 – vrhunske specifikacije

21. vijek Tehnologija

Prije nekoliko dana predstavljeni Honor 9, s modernim trendovskim dizajnom, poboljšanom dvostrukom kamerom, boljim zvukom i 4GB radne memorije, jedan je od smartphone hitova ove godine.

Honor 9 pruža najbolje od mode, izrade i tehničkih dostignuća, tvrde iz kompanije, ali da nije riječ samo o marketingu, pokazuju osnovne specifikacije.

Uređaj se nudi u nekoliko boja, a na prvom mjestu je Glacier Grey, koju je osmislio baš Honor. Plavi tonovi dizajna inspirirani su prirodnim fenomenom – plavim ledom pronađenim u polarnim regijama. U tehničkom pogledu unapređenje je 3D staklena pozadina napravljena od 15 spojenih slojeva, a dizajn Honora 9 zaokružuje pjeskareni metalni okvir.

Honor 9 na poleđini ima dvostruku kameru koja se sastoji od 20 MP i 12 MP senzora, a podržava 2x optički zoom. Uređaj ima mogućnost snimanja fotografija u pokretu nudeći kratki uvid u ono što se svaki puta događa prije i nakon što je fotografija snimljena. Osim toga, sadrži i poboljšane mogućnosti snimanja portretnih fotografija, pa tako kamera može posvijetliti boju kože te ponuditi brojne opcije za poboljšavanje kako bi svaki selfie bio jednostavno savršen. I za kraj: Honor 9 snima video i u ultra visokoj 4K rezoluciji.

Kirin 960 procesor s 4 GB radne memorije i EMUI korisničko sučelje perfomanse su koje korisnicima omogućavaju ugodan rad sa svim aplikacijama, dok će mnogima biti značajno i poboljšano audio iskustvo, zahvaljujući zvučnom efektu izrađenom u suradnji s Grammyjem nagrađenim producentom Rainerom Maillardom. Naime, Huawei Histen donosi tri zvučna modaliteta prilagođena potrebama različitih korisnika – jedan naglašava slojeve i nijanse zvukova te je pogodan za slušanje spore i tihe muzike, s drugim možete pojačati bas za snažno, filmsko iskustvo zvuka, a treći oponaša akustični zvuk koncertnih dvorana te donosi preciznu dubinu zvuka.

Cijena je, u odnosu na ostale slične uređaje, dosta pristupačna i početna iznosi oko 450 eura.

Za više informacija posjetite internetsku stranicu www.hihonor.com