Sara Jo

Muzička ispovijest Sare Jo: Nemam vremena za to (video)

Celebrity Show Time

U Srbiji su je počeli porediti sa Rihannom, što je pomalo pretjerano, ali činjenica jeste da Sara Jo, poput slavne američke pjevačice, modne kreatorke, modela i glumice, predano nastoji od muzike učiniti cjeloviti glamurozni show.

Sara Jovanović je prošla kroz talent show nadmetanje ”Prvi glas Srbije”, svoju zemlju je 2013. predstavljala na Eurosongu i nastupila je u serijalu ”Tvoje lice zvuči poznato” (u kojem je personalizirala i Rihannu u jednoj njenoj pjesmi), a onome što veliki svjetski show bizz čini glamuroznim počela se približavati, za sada, i kroz modu.

Sara Jo (foto Vasso Vujović)

Kao dizajnerica debitirala je predstavljajući svoju kolekciju majica, ima manekensko iskustvo, a atraktivan izgled omogućio joj je da postane glasnogovornica kozmetičke marke Rosal. Pred ovom 23-godišnjakinjom puno je još vremena da otvori puteve i ka filmu, recimo, pa da poređenje sa Rihannom bude stvarnije.

U najnovijem spotu Sara Jo donosi pravu ispovijest celebrity osobe u centru pažnje.

Da li čitam komentare? Nemam vremena za to. Svi bi da mi sole pamet. Nemam vremena za to. Jedni mrze, drugi hvale. Nemam vremena za to

Fotografije: Miomir Milić (naslovna), Vasso Vujović