Producent, band

Grupa Producent ima poseban spot – sa najviše osmijeha

Muzika - regija Show Time

Kao bend su novo ime, ali članovi su već prekaljeni muzičari iz raznih poznatih sastava. Iako u premijernom spotu pjevaju o ozbiljnim temama – glavni cilj im je vratiti nam osmijeh na lica.

Dragi ljudi, izmučeni mržnjom, izgriženi ljubomorom, lutaju samoćom, dragi ljudi, samo pjesme bez riječi, koje uvijek imaju ponešto za reći… smiješi se, pusti probleme da i oni ovog puta sa tobom smiju se…

Tako glasi ideja, odnosno poruka pjesme ”Smiješi se” nove zagrebačke rock grupe Producent. Problemi su nam postali svakodnevica, susrećemo ih na svakom koraku i lijek za njih je osmijeh. Da još više istakne tu zamisao, bend je uradio video spot – koji stvarno vraća osmijeh na lica.

Mladi autor pjesme i producent Leo Anđelković (vokal i gitara), nakog dugogodišnjeg rada u studiju, što u Hrvatskoj, što u inozemstvu, okupio je ekipu iskusnih muzičara, koja je radila u brojnim poznatim bendovima (Aerodrom, Davorin i Bogovići, Rewolti, Adastra) i koja u novoj postavi može i želi, kako najavljuju, koketirati sa različitim stilovima, unutar glavne odrednice ‘pop rock’.

Ekipu čine Ivan Havidić – gitara, Željko Topalušić – bas i Damir Medić – bubanj, a o svom budućem radu poručuju:

“U budućnosti najavljujemo šaroliku paletu pjesama, jer nam je cilj koketirati sa svim mogućim stilovima dobre glazbe – pop, raggae, blues, punk, rock, pa čak i metal dolaze u obzir, a želimo surađivati i s drugim glazbenicima koji su u svim tim žanrovima ‘doma’. Tako se i rodila ideja o imenu Producent.”