Dubioza u Studiju2

Dubioza kolektiv ‘rušila’ Studio ”Esad Arnautalić” (fotogalerija)

Muzika BiH Show Time

Zgrada BHRT-a se tresla od zvukova i skakanja članova benda Dubioza kolektiv i sretnih  400 fanova koji su, kako se u žargonu kaže, ispadali iz prozora.

Sinoćnjim koncertom dotaknut je vrh projekta ”Studio 2 Live” koji se realizira u prostoru muzičkog studija ”Esad Arnautalić”. Pjesmom ”Volio BiH”, Dubioza je započela super zabavu u kojoj su svi maksimalno uživali. Dvoranom su doslovno grmili veliki hitovi ”Free Mp3”, ”Firma Illegal”, ”Kažu”, ”Walter” i mnogi drugi, stvarajući vrhunski ambijent koji je na koncu završio spektakularnim valcerom na Dubioza način.

Bilo je to specijalno izdanje projekta ”Studio 2 Live” i  ujedno drugačiji nastup sjajne ekipe koju je publika pratila bez daha, na sav glas pjevajući omiljene hitove.

Deveti koncert u sklopu navedenog serijala je trajao oko 90 minuta i slušaoci BH radija 1 su ga pratili u živom prijenosu dok će u programu BHT 1 biti naknadno emitiran.

Iz Muzičke produkcije BHRT-a kao sljedeće najavljuju grupu Zoster, koja će u istom studiju nastupiti u utorak, 30. 5. 2017.