BluVinil

Nova imena region-scene: BluVinil (Zagreb)

Muzika - regija Show Time

Novi autorski bend imena BluVinil predstavlja prvi singl ‘Mili brat, a svoje će premijerno koncertno predstavljanje održati 26. 4. u zagrebačkom Vinylu.

BluVinil je osnovan u proljeće 2016. godine u Zagrebu, a čine ga petorica studenata okupljenih u želji da slobodno eksperimentiraju s glazbenim stilovima unutar klasičnog pop-rock izraza.

Pod etiketom Dallas Recordsa predstavljaju singl prvijenac koji je snimljen u AMS studiju, a nedavno je dobio i video spot koji je snimljen u Francuskom paviljonu Studentskog centra.

”Iako pjesma naoko opisuje ljubavni trokut, zapravo se radi o podvojenosti unutar ljubavnika razapetog između straha od vezivanja s jedne strane i iskrene želje za potpunim prepuštanjem partneru s druge. Svi mi unutar sebe nosimo tu dualnost i ona ponekad zna imati razorne posljedice po naše bližnje. Mili brat opisuje upravo jedan takav toksični odnos”, pojasnio je priču Matej Nakić, pjevač BluVinila.

Premijernim nastupom u Vinylu, grupa će predstaviti publici i sve pjesme sa nadolazećeg debitantskog albuma.

Članovi benda su pijanist Filip Knežević, bubnjar Marko Štimac, bas gitarist Bruno Jakelić, gitarist Luka Načinović te pjevač i tekstopisac Matej Nakić.