Nadreality Show, Hapi banka

Pripazite se, stiže još nadrealniji Nadreality Show!

Film & Foto & TV Show Time Snimljeno

Dođite kod nas! Ne dozvolite da vas drugi pljačkaju! Vaša Hapi banka. I jeste li spremni za update verziju Hepeka, univerzalnog uređaja za natakarene, koji je dobio novu verziju, model 3,5 sa puno jačim čipom?! Već se možete zagrijavati…

Nadrealitiy show je nastavak kultne sarajevske Top liste nadrealista iz 1980-ih, koja je re-kreirana u ovom, jednako nadrealnom stoljeću. Novu ekipu sastavio Zenit Đozić sa Elvisom J. Kurtovićem i serijal je originalno emitiran 2007. i 2008. u programu Federalne Televizije.

Kako objavljuje ova kuća, snimanje prvih epizoda nastavka serijala Nadreality show uveliko traje u Sarajevu i okolini, a emitiranje prvih epizoda planirano je za početak maja.

Novitet za ovu sezonu je interaktivni web site koji će omogućiti gledateljima da postanu dio Nadreality ekipe. Autori i glumci pripremaju i poseban muzičko-scenski spektakl koji će uživo moći vidjeti svi širom Bosne i Hercegovine.

Među brojnim inovacijama drugog serijala je povratak jednog od najpoznatijih Zenitovih izuma iz prve Top liste nadrealista, njegov legendarni Hepek , uređaj za natakarene, koji je nedavno dobio svoju digitaliziranu Haplikaciju.

“Izašla je nova updateirana Hepek verzija 3,5 sa puno jačim čipom. Malo smo ga haplicirali ovih dana, radi k’o lud, fercera i vjerujem da će promijeniti situaciju ili bar malo raspoloženje ljudi”, najavljuje Zenit.

Aktuelnu glumačku ekipu čine Robert Krajnović, Milan Pavlović, Aida Bukva, Zenit Đozić, Darko Ostojić, Dino Ćatović, Damir Nikšić i Dejan Ostojić. Zenit otkriva da će, kao i na koncertima narodne muzike, imati goste iznenađenja.

Ekipa se za to već dobro uvježbala, pohađajući (i uspješno diplomirajući) prvu školu za turfo-folk muzičare, osnovanu u prethodnom serijalu Nadreality Showa.