MARKIZ

Markiz ima plesni hit singl ‘DaDaDa”

Muzika - regija Show Time

Poslije pauze od skoro 2 godine i povratka pjevačice Ines Mlinarić u bend, Markiz se na scenu vratio pjesmom “Predaja” koju su snimili u suradnji s Remi iz Elementala, a njome su najavili rad na trećem albumu planiranom za jesen u izdanju Croatia Recordsa.

Prvi u nizu novih singlova je brza i plesna pjesma “DaDaDa” koja na prvu ulazi u uho. Autor muzike je gitarista Markiza, Andrej Babić, kojem se u radu na tekstu pridružio Marko Tomljanović, a punokrvni rock aranžman djelo je cijelog benda i vanjskog suradnika Ivana Božanića.

MARKIZ

Spot za pjesmu nastao je prema scenariju Andreja Babića, a u režiji Anđela Jurkasa i uskoro se može očekivati na internbetu i TV programima.

Novim singlom zagrebački rock bend najavljuje i koncertne aktivnosti u idućim mjesecima, ali o radu na trećem studijskom albumu kažu: “Trenutno smo na pola puta. Snimili smo 5 pjesama, a do ljeta bi trebali dovršiti ostatak materijala za novi album. Atmosfera na snimanju je odlična i sve ide prema planu”.  

Snimanje novog albuma odvija se pod producentskom palicom Ivana Božanića (gitarist i producent Pips, Chips & Videoclips i ABOP-a) u studiju Dan Mrak.

Markiz su : Ines Mlinarić (vokal), Andrej Babić (gitara), Ivan Vranješ Vrana (gitara), Marko Tomljanović (bubnjevi).