InMusic

Ulaznice za zagrebački InMusic skoro rasprodane

Muzika - regija Show Time

Veliki aduti ovogodišnjeg INmusic festivala, Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J i Kasabian kao headlineri, rezultirali su ogromnom potražnjom za ulaznicama publike iz cijelog regiona i velikog dijela kontinenta, zbog čega se očekuje i rekordna posjećenost.

InMusic na najbolji način potvrđuje titulu jednog od najboljih festivala na Starom konitentu – za ovu godinu sačinio je program koji je, tri mjeseca prije početka, doveo do toga da je već rasprodano više od 80 % kapaciteta festivala!

Darko Rundek

Kako većina ocjenjuje, line-up InMusica 2017. može konkurirati nekim od najvećih i najposjećenijih europskih festivala poput Rock Werchtera, Rosklidea ili Szigeta, a po neusporedivo nižoj  cijeni. Dok se za većinu festivala tog ranga ulaznice plaćaju od 170 do 300 eura, za INmusic iznose samo 60 eura.

Uz spomenute headlinere, ove godine će na Jarunu nastupiti još Darko Rundek, sa specijalno prilagođenim ”Apokalipso Now” retrospektivnim programom, kojim obilježava 20 godina od izlaska svog čuvenog albuma, te Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Kel Assouf, Public Service Broadcasting i mnogi drugi.